Wat Wij Doen

StudentHousing

Experts in ontwikkeling van Studentenhuisvesting

Met een vastgoedportefeuille van €250 miljoen in studentenwoningen verdeeld over Europa, heeft Crosslane de expertise en track record in het identificeren, ontwikkelen en managen van duurzame huisvestingsoplossingen van de toekomst, die rendabele investeringen opleveren op de lange termijn.

Studentenhuisvesting voor de toekomst

Crosslane Dutch Developments identificeert potentiële ontwikkelmogelijkheden om ze vervolgens vakkundig te ontwerpen, uit te werken en te realiseren tot aantrekkelijke gebouwen met een goede architectonische uitstraling en stijl, passend binnen de nabije omgeving.

Crosslane studentenhuisvesting onderscheidt zich van haar concurrenten op de markt door een aantrekkelijke omgeving te creëren voor studenten van nu maar en voor studenten van de toekomst.  Onze gebouwen zijn uitgerust met het snelste internet, hightech apparatuur zoals flat screen SMART tv’s, vaatwassers, wasmachines en drogers. Op onze locaties bevinden zich een privé-fitnesszaal, studieruimtes en een bemande receptie.

Lees Verder
Development
PSL

Verhuur En Operationeel Beheer

Naast het identificeren van investeringskansen en het ontwikkelen van kwalitatieve studentenaccommodaties, heeft Crosslane Prime Student Living opgericht. Prime Student Living is een volledig zelfstandig opererende Europese property manager/exploitant die wordt ingezet om de asset portfolio die Crosslane ontwikkelt volledig te beheren.

Crosslane gebruikt haar kennis en ervaring in de studentenhuisvestingsector en doet tegelijkertijd continu onderzoek, marktanalyses, evaluaties. Ze biedt Crosslane hoogwaardige dienstverlening, een hoge bezettingsgraad, en een grote mate van tevredenheid binnen Prime Student Living om de concurrentie een stapje voor te blijven. Crosslane verzorgt zo een holistische, geïntegreerde, begin-tot-eind benadering om op de lange termijn maximale rendementen op investeringen te creëren.

Lees Verder

Maximaliseren Van Vastgoedwaarde

Tijdens het managen van de gebouwen die we ontwikkelen door Prime Student Living, hanteren we een holistische lange termijnvisie. Van het aandragen van input vanuit studenten om wenselijke, fit-for-purpose concepten te creëren, tot het aandragen van aanbevelingen en oplossingen voor de toekomst. Op deze manier worden vastgoedobjecten beter uitontwikkeld ter optimalisatie van de waarde. En met onze extensieve kennis en ervaring zijn we experts geworden in het waarborgen van goed onderhoud en beveiligde gebouwen terwijl we huurinkomsten managen en zorg dragen richting onze bewoners om zo hoge klanttevredenheid te realiseren.

Lees Verder
AssetValue