Visie

Study

Moderne ruime studeerruimtes

Onze studieruimtes voorzien in de perfecte omgeving om je te kunnen focussen op je studie. Elke studieruimte is licht, comfortabel en is uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt om goed te kunnen studeren.

Gastvrije receptie

Klantenservice is van cruciaal belang voor Crosslane, daarom zorgen we voor een gastvrije receptie bemand door een professional. Het moderne ontwerp zal in lijn staan met de andere ruimtes in het gebouw.

Reception
CommonRoom

Luxe gemeenschappelijke ruimtes

Voor het studentenleven is het van cruciaal belang om te kunnen ontspannen en te socializen. Daarom voorzien we studentenwoningen van luxe, moderne gemeenschappelijke ruimtes die je voldoende ruimte geven om te ontspannen met je medestudenten.

Moderne fitness van hoge kwaliteit

We bieden moderne fitnesszalen aan, uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten. Hoe je ook wil trainen, wat je doelen ook zijn of welk niveau je ook hebt, je zult onze fitnesszalen super vinden.

Gym
Delft

Moderne gebouwen

Onze gebouwen zijn ontworpen en gebouwd naar de hoogste standaard. Elk nieuwe gebouw beschikt over de nieuwste faciliteiten om je te helpen met werk, ontspanning, en je een thuisgevoel te geven.