Verhuur en Operationeel Management

Asset Management

In 2007 heeft Crosslane zijn eigen vastgoedbeheerder en verhuurder, Prime Student Living, opgericht om haar eigen vastgoed te kunnen beheren. Prime Student Living hanteert een aanpak waarbij een ervaren intern team van begin af aan ondersteuning biedt aan klanten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van studentenhuisvesting. Prime adviseert hierbij op het gebied van ontwerp en specificatie tot aan het volledig mobiliseren van nieuwe plannen tijdens de bouw, en zorgt voor een hoge bezettingsgraad en hoge klanttevredenheid voor al lopende projecten. Prime is gespecialiseerd in alle aspecten van het vastgoedbeheer, inclusief sales en marketing, klantenservice en management op het gebied van veiligheid en gezondheid.

 

In de komende vijf jaar is Prime Student Living van plan om een van de meest vooraanstaande aanbieders te worden van studentenwoningen in Europa.  Bovendien werkt Prime Student Living er hard aan om haar studenten te voorzien van de meest milieuvriendelijke woningen, met als doel om een van de meest energie-efficiënte huisvesters van studenten te worden.

 

Sinds 2007 hebben we veel geïnvesteerd in ons vastgoed om ervoor te zorgen dat studenten comfortabel kunnen wonen en een hoge levensstandaard hebben. En dit tegen aantrekkelijke huurprijzen inclusief, gas, water en licht. We geloven in het maximaliseren van de studentenbeleving en creëren daarom uitstekende voorzieningen die onze bewoners kunnen laten genieten van hun studententijd en zich tegelijkertijd comfortabel laten voelen in hun woning.

Verhuur- en beheerdiensten van Prime:

  • Ontwerp
  • Marketing
  • Verhuur
  • Werving van personeel
  • Beveiliging
  • Gepland onderhoud
  • Controle op gezondheid en veiligheid
  • Advies over efficiënte energievoorziening

Bedroom2

Vooraanstaand Team

Ons team heeft uitgebreide ervaring in de studentenhuisvestingssector, wat ons in staat stelt een breed scala aan diensten te leveren. U zult merken ons team enthousiast, gemotiveerd en gepassioneerd is in wat zij doet, wat ons een sterk platform geeft in het samen realiseren van onze toekomstambities.