Vastgoedbeheer-pagina

Verhuur & exploitatie

Prime Student Living, het operationele platform van de Crosslane groep, beheert momenteel ruim 3.000 studentenkamers verspreid door heel Europa.
Crosslane heeft het succesvolle Prime Student Living opgericht als zelfstandig opererend Europees verhuur- en exploitatiebedrijf voor het beheren van het door Crosslane ontwikkelde vastgoed.

 

Crosslane combineert haar kennis van en expertise in studentenhuisvesting met doorlopend onderzoek, marktanalyses en evaluaties. De hoogwaardige klantenservice van Crosslane zorgt voor een hoge bezettingsgraad en een grote klanttevredenheid binnen Prime Student Living waarmee Crosslane de concurrentie een slag voor blijft. Zodoende hanteert Crosslane een holistische, geïntegreerde, end-to-end, langetermijnaanpak om een duurzame investering met maximaal rendement te creëren.

Lees Verder
prime 1

Vastgoedwaarde maximaliseren

Onze aanpak is gebaseerd op het geven van advies dat de waarde van het vastgoed vergroot. Voor elk pand worden adviezen op maat verstrekt op basis van een beproefde werkwijze en een uitgebreide kennis van de sector.

Lees Verder
Bedroom