Over Ons

Wij ontwikkelen en managen studentenhuisvesting

Marktleider in Europese studentenhuisvesting

Crosslane is de leider in het ontwikkelen en managen van Europese studentenhuisvesting. Momenteel heeft Crosslane een portefeuille opgebouwd van meer dan 3.000 woningen verspreid over belangrijke studentensteden in verschillende landen. Crosslane heeft de ambitie om dit aantal volgend jaar te verdubbelen, met een groeiambitie om 30.000 woningen binnen 5 jaar te realiseren. Crosslane gelooft dat deze ambitie meer dan realistisch is, aangezien er momenteel een grote mismatch tussen vraag en aanbod op het gebied van studentenhuisvesting, veroorzaakt door de groei in vraag van het aantal internationale studenten die steeds verder van huis gaan studeren op top presterende werelduniversiteiten.

 

Crosslane Dutch Developments ziet potentie in het ontwikkelen van zelfstandige studentenwoningen met bijpassende gezamenlijke voorzieningen. We streven ernaar onze portefeuille te vergroten door ontwikkelen van nieuwbouw, herontwikkelen van bestaand vastgoed en het acquireren van bestaande en al in gebruik zijnde studentencomplexen.

Wij zijn actief op zoek naar:

  • Bestaande studentenwoningen met verbouwingspotentieel
  • Ontwikkelingsvastgoed
  • Panden die voor andere doeleinden worden gebruikt (bijvoorbeeld kantoorpanden en hotels en herontwikkeld kunnen worden
  • Omvang: 150 tot 500 kamers

Netherlands Target Locations
3000

3.000 kamers in beheer

2007

Crosslane is sinds 2007 actief

8

Er staan 8 Nederlandse universiteiten in de top-100 van de wereld

103180

Amsterdam heeft 103.180 voltijdstudenten

Vooraanstaand Team

Ons team heeft uitgebreide ervaring in de studentenhuisvestingssector, wat ons in staat stelt een breed scala aan diensten te leveren. U zult merken ons team enthousiast, gemotiveerd en gepassioneerd is in wat zij doet, wat ons een sterk platform geeft in het samen realiseren van onze toekomstambities.