Acquisitie van gebouwen of grond

Dev3

Acquisitie van gebouwen of grond

Crosslane Dutch Developments is onderdeel van de Crosslane groep en ontwikkelt in Nederland met name hoogwaardig vastgoed speciaal gebouwd voor studenten. Het Crosslane Dutch Developments team is gevestigd in Amsterdam en werkt nauw samen met diverse lokale architecten, inspecteurs, makelaars, aannemers en andere dienstverleners om onze visie te realiseren.

 

Deze lokale aanpak en bewezen methode, die al worden toegepast in andere landen, combineren de gespecialiseerde kennis en ervaring vanuit de hele Crosslane Group op het gebied van de studenten-huisvestingsector, met lokale kennis en kunde. Om onze aanwezigheid in de Nederlandse markt te vergroten en om onze gewenste schaalgrootte te kunnen bereiken, zijn we actief op zoek naar het aankopen van bestaande gebouwen die gerenoveerd en/of getransformeerd kunnen worden en grond waarop nieuwbouw kan plaatsvinden.

Track Record

Met een gerealiseerde vastgoedportefeuille van €250 miljoen in studentenhuisvesting verdeeld over Europa, heeft Crosslane de expertise en trackrecord in het identificeren, ontwikkelen en managen van duurzame studentenhuisvestingsoplossingen van de toekomst, die op de lange termijn rendement bieden op investeringen.

Bedroom
Room

Ervaring

Crosslane heeft diepgaande kennis en uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwikkelen en managen van studentenhuisvesting in verschillende landen sinds 2008. Momenteel beheert Crosslane meer dan 3.000 studentenwoningen. Onze huidige ontwikkelingspijplijn is momenteel groter dan €415 miljoen wat een groei van 65% inhoudt in twee jaar, gevolgd door een groei door onze toekomstige vastgoedontwikkelingen in jaar drie tot vijf tot 1,5 miljard.

 

Onze interne teams van experts, die werken vanuit kantoren verspreid over Europa, hebben samen meer dan 120 jaar ervaring in het ontwikkelen van studentenwoningen. Samen hebben ze voor meer dan 5 miljard aan studentenhuisvesting succesvol gerealiseerd.

Kennis

Naast het identificeren van investeringskansen en het ontwikkelen van hoogwaardige studentenaccommodaties, heeft Crosslane Prime Student Living opgericht. Prime is een volledig zelfstandig opererende Europese property manager die wordt ingezet om de asset portfolio die Crosslane ontwikkeld volledig te beheren.

 

Crosslane combineert zijn kennis en expertise van de studentenhuisvestingssector met voortdurend onderzoek, marktanalyses en evaluaties. Met hoogwaardige klantenservice die resulteert in een hoge bezettingsgraad en een hoge klanttevredenheid binnen Prime Student Living blijft Crosslane voor op de concurrentie. Zo genereert Crosslane een holistische, geïntegreerde, begin-tot-eind, lange termijn aanpak op het creëren van een duurzame investering met maximaal rendement.

Student4
Prime Student Living Gym

Specificaties

Crosslane richt zich op het midden- en bovensegment van de markt, waar volume en vraag hoog zijn. Alle appartementen zijn afgewerkt naar een hoge standaard en ontworpen om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte. Modern, functioneel en praktisch, elk appartement is afgestemd op de specifieke behoeften van de studenten. Volledig ingericht en klaar om direct bewoond te worden. Met een badkamer en-suite, een volledig ingerichte keuken, een twijfelaar of tweepersoonsbed, een 32”flat screen TV, een bureau en voldoende opbergruimte.

 

Gemeenschappelijke ruimtes bestaan onder meer uit een wasserette, fitnessruimte, studeerruimtes, een woonkamer, fietsenstalling, etc. Ook bevinden zich in het pand een bemande receptie en klusjesman/conciërge en 24 uurs beveiliging. Toegang is geregeld met een hightech pasjessysteem.

Lifestyle

Bij het ontwikkelen van onze panden is het van essentieel belang dat ons aanbod bestaat uit meer dan alleen huisvesting en woonruimte. Uiteraard bieden wij een veilige omgeving waar de bewoners vrienden kun maken, kunnen socializen en studeren in een aangename en relaxte omgeving van alle gemakken voorzien.

 

We doen echter meer dan alleen dat. Ons doel is om een echte gemeenschap te bouwen, die geïntegreerd is in de universiteit, en waar studenten zich op hun gemak voelen en samen kunnen werken. Onze coördinatieteams organiseren regelmatig evenementen om ervoor te zorgen dat onze panden leuk zijn.

Kwaliteit

Crosslane studentenhuisvesting onderscheidt zich van haar concurrenten in de markt, door het creëren van een gewilde omgeving voor zowel studenten van nu als studenten van de toekomst.

 

Crosslane ontwerpt en ontwikkelt op vakkundig wijze aantrekkelijke gebouwen met een goede architectonische uitstraling en stijl, passend binnen de nabije omgeving. Het vastgoed is zorgvuldig ontworpen om een hoge kwaliteit te waarborgen waardoor onze gebouwen een lange levensduur hebben, gecombineerd met een hoge interieurspecificatie, wat resulteert in comfort en duurzaamheid.