Ontwikkelaar van studentenhuisvesting

Crosslane is sinds 2006 actief op het gebied van studentenhuisvesting. Als reactie op de stijgende vraag naar en het beperkte aanbod van studentenhuisvesting in Europa heeft Crosslane in een aantal van de grootste Europese studentenmarkten platforms opgericht om investeringen in studentenhuisvesting te faciliteren.

Read More

Vastgoedbeheer

Crosslane Dutch Developments houdt een langetermijnvisie aan die gericht is op duurzame investering, goed onderhouden panden, beheer van huurinkomsten en hoge klanttevredenheid. Met grote slagvaardigheid werken wij aan verdere verbeteringen voor de toekomst en zorgen tegelijkertijd voor een maximaal rendement voor investeerders.

Read More

Op zoek naar nieuwe ontwikkelingskansen

Crosslane Dutch Developments is actief op zoek naar ontwikkelingskansen in Nederland om kwalitatief hoogwaardige onafhankelijke studentenhuisvesting te realiseren met bijbehorende algemene voorzieningen. We streven ernaar om een portefeuille van 7.500 kamers op te bouwen zowel door nieuwbouw als door de aankoop en renovatie van bestaande studentenpanden.

Read More

Wij zijn actief op zoek naar:

  • Bestaande studentenwoningen met verbouwingspotentieel
  • Ontwikkelingsvastgoed
  • Panden die voor andere doeleinden worden gebruikt (bijvoorbeeld kantoorpanden en hotels en herontwikkeld kunnen worden
  • Omvang: 150 tot 500 kamers

Netherlands Target Locations
3000

Kamers in beheer

2006

Crosslane is sinds 2006 actief

8

Er staan 8 Nederlandse universiteiten in de top-100 van de wereld

103180

Amsterdam heeft 103.180 voltijdstudenten

Operationeel platform
In 2008 heeft Crosslane het bedrijf Prime Student Living opgericht voor het beheren van vastgoed dat ontwikkeld is door Crosslane Dutch Developments. Prime Student Living heeft een eigen, ervaren team dat ondersteuning biedt aan klanten vanaf het begin van de ontwikkeling van een studentenaccommodatie, waarbij advies wordt gegeven op het gebied van ontwerp en specificaties tot aan de volledige implementatie van een nieuw project. Prime Student Living is gespecialiseerd in alle aspecten van vastgoedbeheer, inclusief sales en marketing, klantenservice en veiligheids- en gezondheidsmanagement. Het merk Prime Student Living beheert voor Crosslane in Nederland ontwikkeld vastgoed.

Read More